CELODNEVNA PRAKTIČNA DELAVNICA

Pravno obvestilo

Pretekla uspešnost kriptovalut ni zanesljiv kazalnik njegove prihodnje uspešnosti. Kriptovalute so zapleteni inštrumenti in s seboj prinesejo veliko tveganje za hitro izgubo denarja zaradi finančnega vzvoda.

Večina malih vlagateljev izgubi denar, kadar trgujejo s kriptovalutami.
Najprej dodobra premislite ali zares razumete kako trgovanje s kriptovalutami deluje in ali si lahko privoščite večje izgube, če se odločite sprejeti večje tveganje. Posvetujte se z samostojnim finančnim svetovalcem z ustrezno licenco in se preden pričnete trgovati prepričajte, da ste pripravljeni sprejeti tveganje in, da imaste ustrezne izkušnje in znanje.
Pod nobenim pogojem organizator in izvajalci delavnice ne prevzema-jo odgovornosti do katere koli fizične ali pravne osebe za
(a) kakršno koli izgubo ali škodo v celoti ali delno, ki bi nastala zaradi, je posledica ali je povezana s kakršnimi koli transakcijami, povezanimi s kriptovalutami, ali
(b) kakršno koli neposredno, posredno, posebno, kakršno koli posledično ali naključno škodo. Trgi kriptovalut so neregulirane storitve, ki jih ne ureja noben poseben evropski regulativni okvir (vključno z MiFID).
Zato pri uporabi trgovanja s kriptovalutami ne boste zavarovani tako, kot je to na voljo strankam, ki prejemajo investicijske storitve s strani MiFID, kakor je na primer dostop do odškodninskega sklada za vlagatelje in službe finančnega ombudsmana za reševanje sporov.
Trgovanje s kriptovalutami vključuje visoko stopnjo tveganja, tudi če sledite in/ali kopirate najbolj uspešne trgovce.
Pretekla uspešnost kriptovalut ni zanesljiv kazalnik njegove prihodnje uspešnosti.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo.

Rdeča Oranža d.o.o., Titova c. 2a, 2000 Maribor, d.št.: SI46631011, m.št.: 6790607000, info@coinmansa.com