Praktična delavnica o kriptovalutah za običajne ljudi.

Blog o kriptovalutah: kaj morate vedeti?

Čudoviti svet kriptovalut: kako začeti?

Začnite trgovati z nami.

admin

Pasivni prihodek z uporabo DeFi (decentraliziranih financ)

Večina ljudi, ki je v kriptovalute vložila v preteklosti ali v zadnjem letu, ne ve kaj bi z njimi počeli oz. kje bi jih varno shranili. Tukaj obstaja nabor možnosti kako svoja sredstva varno ohraniti in istočasno dobivati pasivne nagrade. Med vsemi različnimi načini pridobivanja pasivnega dohodka z vašimi kripto sredstvi sta v središču pozornosti »stejkanje« in »yield farming«. Katera strategija zaslužka je boljša, je odvisno od posameznika in njegovih zahtev.

PREBERI VEČ
admin

Ustvarjanje vrednosti z NFT-ji

»Non-fungible tokens« ali NFT-ji so v tem letu vroča tema pogovora. Nekateri trdijo da gre za napihnjen balon, spet drugi so mnenja, da bo naslednja Mona Lisa izdana prav na blockchainu, v obliki NFT-ja. Za mnoge je to nekaj nepredstavljivega, ampak glede na digitalno transformacijo v svetu, se mnogi strinjajo, da internetu manjka eden izmed temeljnih gradnikov družbe – koncept osebne lastnine. Kako nameravajo NFT-ji rešiti ta problem?

PREBERI VEČ
podrobna-osnovna-analiza-sinancnih-trgov-coinmansa
admin

Kako trgovati in zaslužiti s kriptovalutami: temelji in osnove pametnega investiranja

Trgovanje s kriptovalutami, kot drugimi finančnimi sredstvi je v zadnjem času pridobilo na popularnosti. Velika večina začne svoje trgovanje z namenom hitrega zaslužka in se ne zavedajo, da je to dolgotrajna igra.

Analize pravijo, da po enem letu le 10% trgovcev ostane v tem poslu in od tega, jih le 20% uspe preživeti do tretjega leta. Pravi izziv je torej vztrajati in trgovati tako dolgo, dokler ne začnete služiti dobička.

PREBERI VEČ

Ulovite popust v višini 173 €

Pretekla uspešnost kriptovalut ni zanesljiv kazalnik njegove prihodnje uspešnosti. Kriptovalute so zapleteni inštrumenti in s seboj prinesejo veliko tveganje za hitro izgubo denarja zaradi finančnega vzvoda.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo.

Rdeča Oranža d.o.o., Titova c. 2a, 2000 Maribor, d.št.: SI46631011, m.št.: 6790607000, info@coinmansa.com